Megrendelés

Szállítással kapcsolatos információ kérés, valamint szállítási megrendelés leadása csak a 06-70-944-0482 telefonszámon lehetséges.

Rendelés leadása és információ kérés a hét minden napján (hétvégén, ünnep- és munkaszüneti napon is) 7-19 óráig telefonon lehetséges!

 

Betegszállítás munkanapokon hétfőtől-péntekig történik. Szombati napon történő szállítás csak előzetes egyeztetést követően, egyedi elbírálás alapján lehetséges. Ilyen esetben a szállítás ára eltér a normál munkanapi szállítás árától!

Vasárnap, ünnep- és munkaszüneti napon a betegszállítás szünetel!

E-mail-ben rendelés leadására nincs mód! Az így küldött megrendelést nem tudjuk figyelembe venni, azt nem teljesítjük!

A megnövekedett betegforgalom miatt rendelését érdemes minél előbb -akár több héttel előre is- leadni, de legalább a szállítás napját megelőző 1-2 nappal adja le!

Ekkor tudjuk garantálni a pontos időre érkezést!

A gépkocsi rendszerint (nem várt rendkívüli eseménytől eltekintve) a megrendeléskor megbeszélt címre pontos időben érkezik!

Törekszünk arra, hogy betegeink a célállomásra a lehető legrövidebb időn belül, kényelmes és biztonságos módon jussanak el!

Mivel egyszerre csak egy beteg szállítására kerül sor, ezért a gépkocsi nem tesz előre nem tervezett kitérőket, nincs köztes megállója.

A szállítás napjára leadni kívánt rendelés esetén munkatársunk tájékoztatja, hogy mikor van leghamarabb szabad gépkocsi.
A napi leterheltségtől függően a várakozási idő egy órától akár több óra is lehet.